onsdag 16 november 2016

Onsdag - heldag i Bratislava

Vi anlände till Bratislava idag runt kl 11.00.
Alla blev sedan uppdelade i två olika grupper som gjorde olika saker. En grupp besökte Parlamentet och den andra  ett Slovakiskt slott, sen tvärtom. 
När man såg Parlamentet utifrån såg det väldigt grått och trist ut. Men sen när man gick in såg det finare ut. Vi fick sen gå in i olika rum där deras riksdag brukar sitta och vi fick titta på tavlor. 
Sedan samlades vi alla igen och vi fick gå in i en aula och diskutera immigration och integration med en slovakisk politiker, Efter det visades en film som var väldigt uttråkande. Vi fick sitta i en halvtimme och titta på filmen och alla i aulan satt typ och sov. 
Efter det gick vi skilda vägar igen ut i REGNET. Vi fick en rundvandring i en gamla delarna av staden, Bratislava. Staden var fin men när det regnar blir allt grått och trist, så det var inte så roligt att gå runt i en timme när det regnade. 
Efter det hade vi fri-tid och gick runt i en galleria. Det var skönt att få komma in i värmen efter allt regn. Vi skulle sedan samlas igen runt 18.00 men då var bussen sen, så vi fick stå vänta i 55 min!!. Nu sitter vi här på bussen igen typ 1,5 timme sena. Men vi är iallafall påväg tillbaka till Puchov och våra värdfamiljer.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar